Vacancies

(Dutch)

OfficeManager (32 uur)

Wij zijn een hoogwaardig instituut gericht op duurzame procestechnologie. We brengen industrie, overheid, wetenschap en MKB samen met als doel de ontwikkeling van duurzame procestechnologieën te implementeren. Samen met onze partners weken we aan de overgang naar een circulaire en nagenoeg CO2-vrije industrie gebaseerd op hernieuwbare brandstoffen en grondstoffen. Wij doen dit met ongeveer 20 collega’s maar, ISPT gelooft dat samenwerken de enige weg is naar een groenere wereld waaraan ook de industrie actief deelneemt, en werkt daarom samen met een groot aantal partners. 

Heb jij het in je om de collega’s en partners van ISPT te ontzorgen door net dat extra stapje te zetten? En wil je dit doen bij een informele en professionele organisatie? ISPT zoekt een energieke, proactieve en sociale Office Manager die organisatorische uitdagingen niet uit de weg gaat, maar regelen juist leuk vindt. Beschik jij over de juiste kennis en ervaring? Dan pas jij wellicht bij ISPT! 

Wat je doet

Jij bent de spin in het web. Jij laat de zaken op kantoor efficiënt en soepel verlopen door de administratieve en organisatorische werkzaamheden op te pakken. Jij bent daarbij ook het visitekaartje voor de gasten. 

Hoe pak je dit aan?

  • Je plant de vergaderzalen en regelt de catering, voor zowel interne als externe evenementen.
  • Je doet de bestellingen voor de keuken.
  • Je zorgt ervoor dat het voorraadbeheer goed geregeld is.
  • Je boekt reizen en verblijven.
  • Je pakt de telefoon op, zorgt ervoor dat de post wordt gedaan en doet het factuurbeheer.
  • Je zorgt voor het gebouw- en kantoorbeheer.
  • Je ondersteunt met de hardware-ICT, zoals de aanschaf van laptops, telefoons en printers.
  • Je begeleidt en vervangt je collega Office / Facility medewerker.
  • Je hebt een echte hands-on mentaliteit en pakt alle voorkomende regelzaken op.

Wij vragen

Een zelfstandige Office Manager met een mbo 4+ of afgeronde hbo-opleiding (richting Office Management) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent proactief, representatief, accuraat, sociaal en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook ben je servicegericht, stressbestendig en kun je goed multitasken. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer, waar de aandacht voor onze programma’s, partners en collega’s centraal staat. 

Wij bieden

De kans je talent in te zetten in een dynamische, kennisintensieve werkomgeving, met veel mogelijkheden om je alertheid en pro-activiteit in te zetten. De functie van Office Manager bij ISPT is een baan (32 uur in 5 werkdagen) met een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De werksfeer is informeel, collegiaal en plezierig. Er heerst een bijzonder goed teamgevoel en onze personeelsactiviteiten dragen hier zeker aan bij!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Klaartje Rietkerken via klaartje.rietkerken@ispt.eu. Heb je nog vragen over de vacature, stuur dan een mailtje naar klaartje.rietkerken@ispt.eu.

Sign up for our newsletter and get all the latest news from ISPT

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our privacy policy page.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Please select the way(s) you would like to hear from us