This is a past event

Interested in our future events? Please visit our event calendar to stay informed on events worth attending.


Events
Events

Industrie in Gesprek: Het Nationaal Groeifonds

Welke kansen zijn er voor de industrie?

Donderdag 15 oktober – 15u00

Investeren in plaats van bezuinigen, zodat Nederland stappen kan maken op weg naar 2030. Dat is de insteek van het Nationaal Groeifonds, ook wel het ‘Wopke-Wiebes-fonds’ genoemd. Inzet: maar liefst 20 miljard euro. Wie pakt de bal op waar het gaat om innovatie in de industrie? Welke initiatieven lopen er al en hoe nu verder? Praat hierover mee op donderdag 15 oktober.

Investeren in plaats van bezuinigen, zodat Nederland stappen kan maken op weg naar 2030. Dat is de insteek van het Nationaal Groeifonds, ook wel het ‘Wopke-Wiebes-fonds’ genoemd. Inzet: maar liefst 20 miljard euro. Wie pakt de bal op waar het gaat om innovatie in de industrie? Welke initiatieven lopen er al en hoe nu verder?

Moderator

Frans Nauta

Panelleden

Frans Nauta is de founder van ClimateLaunchpad, ‘s werelds grootste competitie voor business ideeën die klimaatverandering gaan oplossen. Daarnaast werkt hij als visiting scholar aan de Haas School of Business UC Berkeley in Californië en hij is verbonden als fellow aan het Copernicus Instituut van de Universiteit Utrecht

Gertjan Lankhorst

Voorzitter, VEMW

Paulien Herder

Professor Energy Systems Engineering, TU Delft

Tjeerd Jongsma

Directeur, ISPT